[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19
Grid CSS
Generel CSS

Diamanter, naturens vakreste produkt

Opp gjennom historien har diamanten vært like myteomspunnet, som det har vært ønsket og begjært. Fra første gang mennesket la øyne på denne stenen for over 2000 år siden, har den på magisk vis fortryllet verden.

Diamanten reflekterer lyset perfekt

En brilliant diamantslip har hele 57 ulike fasetter (flater), og den reflekterer lyset perfekt. Derfor er det kanskje ikke så rart at alles øyne faller på denne stenen med et sukk, og har gjort det siden tidenes morgen. Ikke bare er stenen det hardeste av alle naturlige mineraler og noe som oppstår i jordens indre, den er også utrolig vakker å se på.

En kolleksjon av Norges største gullsmedverksted

Bjørklund har lenge vært en aktør man forbinder med diamanter, og vi har i dag den bredeste diamantkolleksjonen med eget design som vi har produsert hittil. Kolleksjonen består både av ringer, anheng og øredobber.
Av ringer finnes det blant annet allianseringer som det er mulig å bygge på, altså sette flere diamanter i. Og enstensringer fra 0,10 Carat helt opp til 2,00 Carat.

Kolleksjonen er det gullsmedene på Norges største gullsmedverksted som står for. På Bjørklunds verksted på Brobekk sitter det en gjeng gullsmeder med lang og bred erfaring fra bransjen. Flere av de har vært med på å utvikle og designe hele kolleksjonen, og det er en kolleksjon de er svært stolte av.

«Nå håper vi kundene liker diamantsmykkene våre like godt som oss.» Det sier gullsmed Eva Lofthus. De er designet med tanke på kvalitet, hvordan ringen beskytter diamanten når den får et slag, og hvordan ringer brukes av norske kvinner – hele tiden med et klassisk uttrykk som utgangspunkt.

 

En gave som varer evig

Det er mange som har forsøkt å forstå seg på denne hemmelige, uslåelige kombinasjonen med kvinner og diamanter. Uansett er det vel bred enighet om at det er lite som er så fint å få i gave som et diamantsmykke. Diamanter representerer det evige, noe som er så vakkert som kan holder seg naturlig ren, vakker og skinnende. Det er lite som kan sammenlignes med det å få et vakkert diamantsmykke i gave.

Vedlikehold av diamantsmykker

Hele prosessen har tatt flere år med planlegging, også den faglige delen. Vi har tatt utgangspunkt i et klassisk og tidløst design som kan vare gjennom generasjoner – dersom man tar vare på smykkene sine. Smykkene tåler vanlig hverdagsbruk, men det er viktig å tenke på å ta av seg smykker når man trener, luker i bed og rydder i boden. Det gjelder ikke bare diamantsmykker, men alle smykker man vil ta vare på. Man skal huske på at selv om diamanten er det hardeste materialet, er gull fortsatt et mykt materiale og kan skades, forklarer Lofthus.

Diamanter går aldri av moten

En diamant vil aldri eldes eller gå av moten, og smykkene er derfor ikke bare til en generasjon, men gjerne en gave til flere generasjoner enn deg selv. For at smykkene skal beholde sin glans og verdi, anbefaler vi en tur på service omtrent én gang per år for å påse at klør og fatninger fremdeles sitter godt. I tillegg for at smykkene skal få en profesjonell rens. På den måten vil smykkene skinne som første dagen du brukte det. Denne kolleksjonen med høyeksklusive diamanter er laget slik at den skal kunne bringes videre fra generasjon til generasjon.

Konkurransedyktige priser

Hvorfor bør du kjøpe diamanter hos oss?

I Bjørklund kan vi forsikre deg om våre priser er konkurransedyktige, og at du får produkter til faste, lave priser. Diamantkvaliteten avgjør mye av prisene på diamantene og det er derfor viktig å forstå hvilke kvaliteter diamanten du skal kjøpe har. Våre diamanter er KIMBERLEY-sertifiserte stener med brilliantslip, hvor alle leveres med diamantkvalitet W/SI. Alle priser er inklusive frakt, forsikring og 25% MVA. Vi har ingen skjulte gebyrer.

Diamantkvalitet: De fire C'er

Hva avgjør prisen på en diamant?

Det er fire faktorer som bestemmer verdien av en diamant: Carat, Colour, Clarity og Cut. Disse omtales gjerne som de 4 C’er. Her kan du lære mer om de 4 C´er og hva som gir hver enkelt diamant sine kjennetegn og særpreg!

MER INFO OM DIAMANTER


TRYGG HANDEL


Når du kjøper diamanter hos oss kan du være trygg på at du har gjort et godt kjøp. Smykkene leveres med et diamantsertifikat. Om du kjøper diamanter på våre nettsider, får du gratis frakt, 2 års garanti og 14 dagers angrefrist ved nettkjøp

PUSS OG POLERING 


Riktig behandling av smykkene dine gjør at de beholder glansen, og stenene vil fortsette å glitre som når de var nye. Vi har eget sentralverksted med kvalifiserte gullsmeder som utfører alt fra fatting, polering og puss, ettermontering av diamanter og sjekking/ reperasjon av klo.

SERTIFISERING


I overensstemmelse med resolusjoner vedtatt av FN kan vi garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie, basert på egen kunnskap og/eller skriftlig garanti fra våre leverandører. Bjørklund opptrer i samsvar med Kimberly-prosessens sertifiseringsordning.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge