Finn butikk | Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

Batteriskift, Reparasjon og Service

Ditt smykke er både en økonomisk og følelsesmessig investering. Omhu i bruk samt omsorg for diamant-, edelsten- og perlekjeder vil ikke bare holde dem flotte, men forlenge gleden du får av dem. 

Reparasjon og Vedlikehold

Vi forstår at uansett hva det er, har smykkene dine like mye følelsesmessig som økonomisk verdi.
Derfor er vi er stolte av å ha et sentralverksted med gjennomsnitt over 165 års erfaring med faglærte urmakere, gullsmeder, juveler, diamantfattere og gemmolog.

Når smykkene dine trenger litt hjelp, kan det stoles på at våre trente håndverkere vil behandle smykkene dine med omhu og profesjonalitet. Stor eller liten jobb, vi er her for å hjelpe deg.

Vi tilbyr reparasjonstjenester og regelmessig rengjøring og vedlikehold. Og det spiller ingen rolle for oss hvor du kjøpte smykket; noen få ting vi kan gjøre for deg:

Justering av ring- størrelse

Erstatte/forsterke klør for å sikre diamanter eller fargestener

Gravering

Er du usikkert om kostnad, eller omfang av reparasjonen, kan du stoppe på en av våre 90 butikker som sender det inn til oss. Vi gir deg et nøyaktig estimat av kostnadene og den tiden det tar.

Vedlikehold

Akkurat som med bilen din, vil vanlig service forlenge levetiden til smykker. Stikk innom din nærmeste Bjørklund butikk hvor en av våre salgs ambassadører kan, uforpliktende, kontrollere at fester (klørne) som holder diamanter og fargestene ikke er slitte eller løse. Der det er behov, kan de også foreslå utbedringer og gi pris på dette

Husk at hvitt gull krever ekstra vedlikehold, om de skal forbli «hvitt». Alle våre smykker i hvitt gull er rhodinerte (belagt med Rhodium, en av de 6 edle metaller i Platina- familien som inkluderer: platina, palladium, rhodium, ruthenium, iridium og osmium.)

Fordi Rhodinering er en estetisk behandling, og det er et belegg, vil dette slites ved bruk. Noen vil slite belegget innen en uke, andre etter 2 år, alt er avhengig av bruk og hvor mye omhu/ettersyn man gir til smykkene sine.

Bli kjent med oss! Når vi renser ditt smykke, kan vi bli kjent med deg, veilede deg og gi bedre råd om for eksempel hvor ofte du bør rhodinere ditt smykke.

Batteriskift og klokkereparasjon

Har du en klokke du vurderer å sende inn til reparasjon, men kanskje du er usikker på hvem som kan utføre reparasjonen uten å ødelegge klokken?

Bjørklund hjelper deg med batteriskift og klokkereparasjon. Trenger du ny lenke, ny rem, trykktest, nytt batteri eller har du fått en ripe i glasset? Vi har kvalifiserte urmakere du trygt kan stole på at gjør en grundig jobb. Vi utfører lenkejustering og batteriskift på både digitale og analoge klokker – det eneste du trenger å gjøre, er å levere klokken din inn i en av våre butikker så justerer vi lenken, eller skifter batteri i butikken.

 

Dersom du ønsker å reparere klokken, sendes den inn til vårt sentralverksted. Hver reparasjon vurderes som unike tilfeller. Vi har ingen fast pris på våre klokkereparasjoner – kom innom en av våre butikker, så gir vi deg en prisvurdering. Vi tar ikke bare i mot klokkereparasjoner av egne merker, vi kan reparere alle klokkemerker med unntak av Rolex og Breitling. Vi benytter originale deler og reparerer også dyrere klokkemerker. Ved trykktest verifiserer man om klokken tåler den vannbestandighet som den er klassifisert til. Vi anbefaler å gjøre en trykktest på klokker som er over 10 ATM (100 meter), eller når klokken må åpnes for service, batteriskift eller kontroll av urverk.

NB: Trykktest er ikke inkludert i prisen dersom man leverer klokken inn til batteriskift.

Vi opplever dessverre treghet på våre nettsider. Vi arbeider med å løse problemene og beklager ulempene dette medfører.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge