[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

Om Bjørklund

Bjørklund hjelper deg å lykkes med gavene!

- Gavebutikken til både små og store anledninger  

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. En gave fra gullsmeden, eller lykkesmeden Bjørklund, er et minne som varer. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi setter service og kvalitet høyt, vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Vareutvalget i Bjørklund-butikken er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Triwa, Nixon, Ice Watch, Casio, Adidas, Citizen, Club, Gul, Inex, Mango, og Swiss Military Hanowa.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. Noen av merkene du finner i våre butikker er: By Olea of Norway, ByBiehl, Ideal of Sweden, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix for gutta. Er du på jakt etter bunadssølv? Ja, da har vi det også. Du trenger ikke reise til hjemstedet ditt for å få tak i sølv til bunaden din. Vi fører sølv fra de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet du får hos Bjørklund, er møysommelig håndverk med lange norske tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja). Det kan være bestillingstid på enkelte mønstre og design.

På våre nettsider www.bjorklund.no kan du handle enkelt fra sofakroken, eller hvor du måtte ønske. Velger du «Klikk & Hent» blir varen reservert i din butikk, og du kan hente den etter 2 timer.

Velkommen til Bjørklund-butikken!

Start en Bjørklundbutikk

Er du interessert i å være din egen sjef og bygge opp en egen virksomhet med støtte fra et kompetent og velorganisert støttenettverk?

I godt over 20 år har Bjørklund hjulpet driftige medarbeidere med å bygge opp sin egen virksomhet. Når du kjøper en franchisebutikk, blir du en del av et sterkt team. Helt fra trinn 1 og gjennom hele franchiseprosessen hjelper Bjørklund deg med opplæring og veiledning, slik at du har de beste forutsetningene til å drive din egen klokke- og smykkebutikk  – med suksess :)

Fire gode grunner til å starte din egen Bjørklundbutikk:
 
  1. Du får støtte til å planlegge, starte og utvikle virksomheten
  2. Du får tilgang til vår erfaring og kunnskap
  3. Du får ta del av kjedens stordriftsfordeler
  4. Du får et nettverk du kan dele dine erfaringer med


Ønsker du å drive en av våre butikker som Daglig leder?

Følg med på www.finn.no hvor vi legger ut ledige Daglig leder stillinger fortløpende.

Er du interessert i å ha Bjørklund i ditt kjøpesenter?

Har du et ledig lokale? Bjørklund har startet i det små og vi har raskt utviklet vår virksomhet til gode, veldrevne butikker i hele Norge. I over 20 år har vi opparbeidet god kunnskap om å drive butikk. Vi er en kjede i sterk vekst, hvor vi i utangen av 2019 har 90 butikker rundt om i landet.

 

Vi bistår våre butikker med innredning, rådgivning, bistand til butikkutvikling, budsjetter, regnskap, finansiering og markedsføring.

Send en e-post til post@bjorklund.no for nærmere informasjon om å få Bjørklund i ditt senter!

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge