Om Bjørklund

Bjørklund er en klokke- og smykkekjede, med fysiske butikker spredt utover Norge. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg smykker og klokker til alle anledninger. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig – hos oss skal du finne noe som gleder både deg selv og noen du er glad i.

Vareutvalget i Bjørklund-butikkene er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter merker som: Daniel Wellington, Gant, Casio, Citizen, Seiko, Inex, Police, Mango, Skagen, Swiss Military Hanova, Triwa, Mockberg Nixon og barneklokke merkene Gul og Club.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker.

Start en Bjørklundbutikk

Er du interessert i å være din egen sjef og bygge opp en egen virksomhet med støtte fra et kompetent og velorganisert støttenettverk?

I godt over 20 år har Bjørklund hjulpet driftige medarbeidere med å bygge opp sin egen virksomhet. Når du kjøper en franchisebutikk, blir du en del av et sterkt team. Helt fra trinn 1 og gjennom hele franchiseprosessen hjelper Bjørklund deg med opplæring og veiledning, slik at du har de beste forutsetningene til å drive din egen klokke- og smykkebutikk  – med suksess :)

 

Fire gode grunner til å starte din egen Bjørklundbutikk:

  1. Du får støtte til å planlegge, starte og utvikle virksomheten
  2. Du får tilgang til vår erfaring og kunnskap
  3. Du får ta del av kjedens stordriftsfordeler
  4. Du får et nettverk du kan dele dine erfaringer med

Ønsker du å drive en av våre butikker som Daglig leder?

Følg med på www.finn.no hvor vi legger ut ledige Daglig leder stillinger fortløpende.

 

Er du interessert i å ha Bjørklund i ditt kjøpesenter?

Har du et ledig lokale? Bjørklund har startet i det små og vi har raskt utviklet vår virksomhet til gode, veldrevne butikker i hele Norge. I over 20 år har vi opparbeidet god kunnskap om å drive butikk. Vi er en kjede i sterk vekst, hvor vi i utangen av 2014 regner med å bli i underkant av 100 butikker.

 

Vi bistår våre butikker med innredning, rådgivning, bistand til butikkutvikling, budsjetter, regnskap, finansiering og markedsføring.

Send en e-post til post@bjorklund.no for nærmere informasjon om å få Bjørklund i ditt senter!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp Julegavene allerede nå - de kan byttes t.o.m 31 Januar