PROMASTER ECO-DRIVE
PROMASTER ECO-DRIVE
Merke
Citizen

PROMASTER ECO-DRIVE

Leverandørens varenummer
CI BJ2111-08E
Beskrivelse

CITIZEN - Promaster Eco-Drive har en rekke gode funksjoner. Denne klokken har Eco-drive funksjonen som vil si at den drives av lys. Dette gjelder da all slags lys, både naturlig og kunstig. I og med at den drives av lys vil den aldri måtte trenge nytt batteri. Klokken har også datovisning. Lenken er laget av gummi, og klokken er utstyr med mineralglass som beskytter godt. Denne modellen er godt egnet til dykking da den er klassifisert til 20 bar. Den er dermed en veldig god dykkerklokke! Den tåler dermed også å bades med.

På lager
Kun 1 igjen!
kr 5 998,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer CI BJ2111-08E
Produkter Klokker
Passer til Herre
Merke Citizen
Type ur Dykkerklokke
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Vanntetthet > 200 meter (Dykkeur)

Vanntetthetsklassifisering (30 BAR/300 M*)

Klokken er testet til en vanntetthet på 30 bar, som tilsvarer trykket til en hypotetisk vannsøyle på 300 meter på en overflate på én kvadratcentimeter. Dette gjør klokken egnet til f.eks. dykking.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp Julegavene allerede nå - de kan byttes t.o.m 31 Januar