Saga Petite Klokke Sort 28 mm Saga Petite Klokke Sort 28 mm Saga Petite Klokke Sort 28 mm
Saga Petite Klokke Sort 28 mm
Merke
Mockberg

Saga Petite Klokke Sort 28 mm

Leverandørens varenummer
MO207
Beskrivelse

Mockberg Saga Petite har gullfarget urkasse med hvit urskive og svart skinnreim. Urkassen er 28mm. Klokken er av høy kvalitet med japansk Miyota Batteri. Mockberg klokker har 2års garanti, og vil bli levert i original eske fra produsenten.

Utsolgt på nett
kr 1 299,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer MO207
Produkter Klokker
Passer til Dame
Merke Mockberg
Materiale Stål
Klokke Kolleksjon Petite
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)
Reviews

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.