BARNEKLOKKE ROSA
Merke
Club

BARNEKLOKKE ROSA

Leverandørens varenummer
OW65141P-PA
Beskrivelse

Supersøt rosa barneklokke fra Club med glitrende stener på bezelring. Klokken har rosa skinnreim med flotte detaljer og en klar urskive med tydelige tall og visere. Mineralglass. Urkasse i rustfritt stål. Vannbestandig inntil 30 meter som vil si at klokken kun tåler lett vannsprut, men kan ikke bades eller dusjes med. Quartz urverk med 2 års garanti. 32 mm. i diameter.

På lager
kr 498,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer OW65141P-PA
Produkter Klokker
Passer til Barn
Merke Club
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Materiale ur Annet
Skivefarge Hvit
Display / funksjon Analog
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent