BARNEKLOKKE FIOLETT
Merke
Club

BARNEKLOKKE FIOLETT

Leverandørens varenummer
SH56508P-FA
Beskrivelse

Søt barneklokke fra Club med dekorert skinnreim i lilla. Klokken har hvit urskive med lilla tall og visere. Mineralglass som beskytter mot riper og andre skader. 30m vannresistent som vil si at den tåler vannsprut, men bør ikke dusjes eller bades med. Quartz urverk med 2 års garanti. 25,5 mm. i diameter.

På lager
kr 348,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SH56508P-FA
Produkter Klokker
Passer til Jente
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Materiale rem Skinn
Materiale ur Annet, Stål
Skivefarge Hvit, Lilla
Display / funksjon Analog
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:BARNEKLOKKE FIOLETT
Din rangering

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent