Barneklokke Sort/Hvit Fotball
Barneklokke Sort/Hvit Fotball
Merke
Club

Barneklokke Sort/Hvit Fotball

Leverandørens varenummer
SH56522P-HAZ
Beskrivelse

Barneklokke med fotballmotiv fra Club! Denne sporty klokken har en behagelig og lett sort reim, samt en urkasse i rustfritt stål med sort bezelring. Hvit klar urskive med sorte tydelige tall. 30m vannresistant som vil si at klokken tåler vannsprut, men kan ikke dusjes eller bades med. Mineralglass beskytter mot riper og skader. Quartz urverk med 2 års garanti. 30,5 mm.

På lager
kr 398,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SH56522P-HAZ
Produkter Klokker
Passer til Barn
Merke Club
Materiale Stål
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Skivefarge Hvit
Display / funksjon Analog
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp Julegavene allerede nå - de kan byttes t.o.m 31 Januar