Alliansering 3 Diamanter tot. 0,21ct Alliansering 3 Diamanter tot. 0,21ct
Alliansering 3 Diamanter tot. 0,21ct
Merke
Dima

Alliansering 3 Diamanter tot. 0,21ct

Leverandørens varenummer
XAR25307W
Beskrivelse

 • Alliansering fra DIMA
 • 14 karat / 585 hvitt gull 
 • Tre diamanter
 • Totalvekt (diamanter) 0,21 karat 
 • Brilliantslip
 • Wesselton/SI
 • Kan graveres

På lager
kr 8 998,-


Dette er bestillingsvare
Beregn ca. 3 ekstra dager for levering

En klassisk og elegant alliansering i 585 hvitt gull fra DIMA. Denne ringen har tre vakre og glitrende diamanter med en totalvekt på 0,21 karat. Diamanter dannes i naturen og er naturens store skatt. Det er kanskje derfor diamanter er en naturlig del av de store anledningene i livet. Allianseringen er unik fordi det er mulig å få satt inn nye diamanter i ringen. Da kan man fatte nye steiner i ringen for å markere anledninger som fødsel, bryllupsdag eller jubileum. Dette gjør allianseringen til den perfekte forlovelses- eller giftering. Det er også fint og vanlig å kombinere en alliansering med en ensteinsring. Denne ringen er en fin morgengave! 

 

Har du bestemt deg for å fri? De siste årene har vi sett at allianseringen har blitt et naturlig alternativ til den tradisjonelle ensteinsringen. En sikker forlovelsesring som følger dere gjennom resten av livet og ekteskapet!   

     

Hva betyr det egentlig?

0,21 karat: Karat handler om vekt og størrelse. 1 karat = 0,2 gram.

Wesselton: Dette fagbegrepet sier noe om diamantens farge. De mest sjeldne og kostbare diamantene er helt uten farge. Vi i Bjørklund selger flest wesselton-steiner; disse ansees som hvite.

SI: Dette fagbegrepet sier noe om diamantens klarhet. Hos oss vil du finne flest SI (Small inclusions)-steiner; det vil si at inneslutningene i diamanten er usynlige for det blotte øye når man ser gjennom kronen, men at de er synlige dersom man ser gjennom en lupe. Med andre ord er diamanten du kjøper hos oss helt unik!

Brilliantslip: Dette er den vanligste slipen aXAR13505Wv diamanter, og ved slipe diamanten på denne måten utnytter man diamantens evne til å bryte lys på en best mulig måte; alt lys som slippes inn i diamanten, slippes ut gjennom kronen. Dette gir diamanten glans og får den skinne!

 

Vedlikehold

Vi i Bjørklund er opptatt av at smykkene dine skal skinne, år etter år. Smykket ditt er både en økonomisk investering, men også en følelsesmessig investering. Ringer er spesielt utsatt for slitasje og skader fordi vi har de på hendene. Harde støt og kjemikaler fra parfymer, kremer og såper trekker vil trekke inn i og påvirke alle smykker. Vi anbefaler derfor at du tar av ringer når du skal vaske, dusje, trene og gjøre hagearbeid eller liknende. Over tid kan skinnen få riper, og både skinne og diamant kan miste glansen. Derfor anbefaler vi at du kommer innom en av våre butikker med smykket slik at vi kan rense smykket for deg, og om nødvendig sende det inn til verkstedet for en service. HER finner du produkter som gjør at du kan rense smykket hjemme også!

Når du har kjøpt en diamantring anbefaler vi at du leverer den inn for service etter 1 måneds bruk, 3 måneders, 6 måneders og 12 måneders bruk. Etter dette anbefaler vi en service en gang i året. Dette er for å passe på at klørne som holder diamanten ikke er blitt slitte eller løse, og at steiner sitter som de skal. Når ringen er inne for service blir vi kjent med smykket ditt og hvordan du bruker det. Våre erfarne gullsmeder vil da kunne veilede deg i bruk og vedlikehold. Når det er behov for det, kan verkstedet også foreslå utbedringer og komme med prisoverslag for dette.

 

Hvitt gull og rhodinering

Hvitt gull trenger ekstra vedlikehold da det er rhodinert. Rhodinering er en overflatebehandling som gjøres på hvitt gull for å få en blank og hvit overflate. Fordi rhodineringen er et belegg, vil dette slites over tid. Vi bruker smykkene våre forskjellig, og derfor vil det variere når smykket må rhodineres på nytt. Dette avhenger av hvor mye omsorg og varsomhet du viser ovenfor smykket ditt. Noen vil slite bort belegget på en uke, og andre vil bruke flere år.  

 

 

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer XAR25307W
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Merke Dima
Materiale Hvitt gull
Overflatebehandling Rhodinering
Finhet 14 karat / 585
Diamant klarhet SI
Diamant slip Brilliant (full cut)
Diamantfarge H
Diamantvekt 0,21
Diamant Antall 3
Reviews
 • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
 • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
 • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
 • check_circle Klikk & Hent
 • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.