Giftering

Giftering

Hos Bjørklund ønsker vi å hjelpe deg å lykkes med valget, vi vil at dere skal være fornøyd langt inn i evigheten med de ringene dere velger. Vårt kunnskapsrike personale i butikk har lang erfaring med å hjelpe gifteklare par og tar dere mer enn gjerne i mot for å hjelpe til med valget. Uansett om dere ønsker klassiske, moderne, spennende eller spesielle ringer så har vi noe for alle og enhver i vårt store sortiment.

I vår nettbutikk har vi hele sortimentet tilgjengelig og dere må selvfølgelig mer enn gjerne bestille ringene deres her. Vi har også veldig kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere online som mer enn gjerne hjelper dere med å finne de riktige ringene.

Når man velger gifteringer er det viktig å huske på å velge en ring man er komfortabel med. Dette er ringer man har i mange år og bruke til forskjellige anledninger som hverdag, fest og jobb. Velg en ring med den gullfargen som passer dere, Bjørklund har både gifteringer i hvitt gull og gult gull. Det er å mulig å gravere ringene med ønsket budskap.

Viser produkt 1-32 av 35

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Viser produkt 1-32 av 35

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.