-40%
Ring To Skinner Cubic Zirkonia Sølv Ring To Skinner Cubic Zirkonia Sølv
Ring To Skinner Cubic Zirkonia Sølv
Merke
Bjørklund Sølv

Ring To Skinner Cubic Zirkonia Sølv

Leverandørens varenummer
RS400063
Beskrivelse

  • Ring fra Bjørklund Sølv
  • 925 sølv
  • To skinner
  • Små, glitrende Cubic zirkonia-steiner

På lager
Tilbudspris kr 298,- Vanlig pris kr 498,-

En stilig ring i 925 sølv fra Bjørklund Sølv. Denne ringen har to skinner dekket med glitrende cubic zirkonia-steiner. Ringen er maksimalistisk og kul. Med denne ringen spriter du opp et hvilket som helst antrekk; den er prikken over i-en som gjør hverdagsantrekket om til et festantrekk på 1-2-3! En perfekt gave til en mor, venninne, søster eller kjæreste!

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer RS400063
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Bjørklund Sølv
Materiale Sølv
Stener Cubic zirkonia
Reviews

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.