By Olea - IBEN Ring Sølvfarget
By Olea - IBEN Ring Sølvfarget By Olea - IBEN Ring Sølvfarget By Olea - IBEN Ring Sølvfarget By Olea - IBEN Ring Sølvfarget Denne stålringen finnes i tre fargevarianter.
Merke
By Olea

By Olea - IBEN Ring Sølvfarget

Leverandørens varenummer
NFR10007W
Beskrivelse

  • IBEN ring fra By Olea
  • Sølvfarget Stål
  • Finnes også i Gullfarget og Roséfarget

På lager
kr 298,-

IBEN ring fra By Olea er enkel og tidløs med sitt nydelige design.

Ringen har en fin sirkel på toppen som gjør at den er god synlig samtidig som den er klassisk og enkel. Den er enkel å kombinere med andre ringer for å lage et spennende og personlig uttrykk.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer NFR10007W
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke By Olea
Materiale Stål

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent