[Link]
Finn butikk|Kundeservice

Slik hedrer du mor på morsdagen

Husk Morsdag 9. februar

Slik benytter du anledningen til å vise at du setter pris på mammaen din.

Årets morsdag nærmer seg med stormskritt. Her har du fem tips til hvordan du kan skjemme bort en av de viktigste personene i livet ditt med den hyggelige dagen og personlige gaven hun fortjener.

1.

Stikk innom med nytraktet kaffe og en liten overraskelse i sølv eller gull fra Bjørklund. Det trenger ikke å bli dyrt selv om det er ekte. Hos Bjørklund finner du blant annet gavesett med sjokolade fra 348 kroner.

Smykkesettene er i 925 sølv og er utrolig fine gaver til en du er glad i.

 

2.

Blomster er hyggelig å få, men visner fort. Bestill heller brunch et hyggelig sted, inviter hele familien og overrask mamma med et flott hjertesmykke i gull

Nydelige hjertesmykker i hvitt eller gult gull til 1298,-

Få flere gavetips til morsdagen her.

 

3.

Små pakker gir stor glede. Inviter til morsdagsmiddag og dekk på med det vanlige, men legg ved en liten overraskelse! Tipper mor blir ekstra rørt om du går for et smykke du kan gravere. Det er koselig med en personlig touch som varer livet ut. Klikk deg inn her for å lese mer om gravering av smykker hos Bjørklund.

Populære graveringssmykker i hvitt eller gult gull til kr 798,-

Se alle smykker som egner seg til gravering her!

 

4.

Det trenger ikke koste mye selv om det er ekte. De populære armbåndene fra ByBiehl er et godt gavetips. Velg mellom armbånd i vanlig eller gullforgylt sølv. Smykkeserien fra By Biehl heter "Together" og kommer også som kjeder, se hele kolleksjonen her.  Kolleksjonen er inspirert av kjærlighet og de menneskene vi omgir oss med. Den perfekte gaven til mor om dere er flere søsken.

Armbåndene koster fra 699,- til 1199,-

Smykkene koster fra 799,- til 1299,-

5.

Tiden går, men kjærligheten til mor består. Bjørklund har også et stort utvalg klokker, dersom det står høyest på ønskelisten. Som for eksempel den nydelige Nikki klokken fra Triwa til 1995,- En klassisk og fin klokke som kan brukes til både hverdag og fest. 

 

Dårlig med tid før morsdag? Benytt deg av «Klikk og hent»-funksjonen i nettbutikken vår.

Butikken gjør klar bestillingen din, og du kan hente den etter to timer.

Du betaler i butikk når du henter varene dine.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

vipps klarna visa mastercard posten