Finn butikk | Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19
Hide CSS
Generel CSS
Grid CSS
Herobanner CSS
Headerrow CSS
Produkt CSS
Bannerbox CSS
Circle CSS
Banner CSS
First lastCSS
NOSTO CSS
USP CSS
Brandlogo CSS
product Label CSS
Video CSS

SEIKO

Seiko ble grunnlagt av en ung grunder ved navnet Kintaro Hattori i 1881. Hattori startet med en liten butikk som reparerte og solgte klokker i Ginza i Tokyo. Hattori så store muligheter i markedet og startet Seikosha i 1892, som begynte å produsere veggklokker. Seikosha fortsatte å utvikle seg fra veggklokker til lommeur og i 1913 debuterte Seikos første armbåndsur “Laurel”.

Seiko har blitt en av verdens største ur-produsenter med sine velkjente serier som Prospex, Presage og Astron, så vel som sin conceptual-serie. I nyere tider har også Seiko vunnet flere priser for sine dykkeklokker og design.

Bjørklund x Merkevarer

CASIO G-SHOCK

Kvadratisk. Rund. Enkel eller fargerik. Uansett hvilket utseende modellene til G-SHOCK har, er de alle robuste, støtsikre og så godt som uknuselige. 200m vanntett for våte omgivelser. De motstår selv de mest ekstreme påkjenninger uten problemer, det være seg på jobb, på trening eller ved alle mulige fritidsaktiviteter. G-SHOCK modellene er en perfekt kombinasjon av overlegen robusthet, karakteristisk design og populær bystil.

De ultimate bestselgerne

treforto
treforto
klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge