[Link]
Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19
Generel CSS
Grid CSS
Herobanner CSS
Produkt CSS
Bannerbox CSS
Banner CSS
First lastCSS
NOSTO CSS
Video CSS
Mobile fix CSS

Velkommen til vårt klokkeunivers

Finn drømmeklokken for enhver anledning enten til deg selv eller en du er glad i. Vi har klokker til både hverdager og fest - både til den sporty, moderne eller elegante kvinne eller mann. Barneklokker har vi også. Se det enorme utvalget fra merkevarer som poulære Seiko, Daniel Wellington, Gant, Inex, Casio, Polar, Mockberg, Nixon eller Citizen - bare for å nevne noen av klokkemerkene vi tilbyr!


Er du på jakt etter en klokke til han, henne eller barna?

Finn din klokkefavoritt blant våre aller mest populære merker


SEIKO
- et av våre bestselgende klokkemerker

Det overrasker oss ikke. Seiko har lang erfaring med klokker og produserer klokker både til kvinner og menn. Både klokker som skriker sofistikert eleganse men også klokker med et mer sporty design. Seiko ble grunnlagt av en ung grunder ved navnet Kintaro Hattori i 1881. Hattori startet med en liten butikk som reparerte og solgte klokker i Ginza i Tokyo. Hattori så store muligheter i markedet og startet Seikosha i 1892, som begynte å produsere veggklokker. Seikosha fortsatte å utvikle seg fra veggklokker til lommeur og i 1913 debuterte Seikos første armbåndsur “Laurel”.

Seiko har blitt en av verdens største ur-produsenter med sine velkjente serier som Prospex, Presage og Astron, så vel som sin conceptual-serie. I nyere tider har også Seiko vunnet flere priser for sine dykkeklokker og design.

_

CASIO G-SHOCK

Kvadratisk. Rund. Enkel eller fargerik. Uansett hvilket utseende modellene til G-SHOCK har, er de alle robuste, støtsikre og så godt som uknuselige. 200m vanntett for våte omgivelser. De motstår selv de mest ekstreme påkjenninger uten problemer, det være seg på jobb, på trening eller ved alle mulige fritidsaktiviteter. G-SHOCK modellene er en perfekt kombinasjon av overlegen robusthet, karakteristisk design og populær bystil.


Anbefalt for den trendy 

For deg som elsker å henge med på motene anbefaler vi deg blant annet å sjekke ut By Olea klokkene, Nixon, Ice, Inex og Mockberg. Det er mye gull som gjelder i år - noe vi liker veldig godt, og det håper vi også du gjør!

De ultimate bestselgerne

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge