[Link]
Finn butikk|Kundeservice

Garmin Venu 2/2S

Mind and body — Connected by Garmin

Når du lever sunt, lever du bedre. Denne GPS-smartklokken har avanserte helseovervåkings- og treningsfunksjoner som hjelper deg med å forstå hva som skjer i kroppen din.

 

Garmin Venu 2S Roségullfarget

Garmin Venu 2 Skifergrå


Kom i kontakt med kropp og sinn.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON

Loggfør en 2-minuttersøkt for å registrere viktig statistikk, inkludert puls, pulsvariasjon, pulsoksymetri, respirasjon og stress. Deretter kan du dele denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på enkompatibel smarttelefon.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

PULSOKSIMETERSENSOR

Bruk pulsoksymetrisensoren til å sjekke oksygenmetningen i blodet ditt på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av dagen, eller i løpet av en del av natten mens du sover, for å finne ut av hvor godt kroppen din absorberer oksygen.

STRESSMÅLING

Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning vil be deg om å ta en kort pusteøvelse når klokken registrerer at du er stresset.

HYDRERINGSSPORING

Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette deg et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye du svetter under aktiviteter.

RESPIRASJONSSPORING

Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

MENSTRUASJONSSPORING

Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan også se og loggføre detaljer på håndleddet med Women’s Health Tracking-appen.

HYDRERINGSSPORING

Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette deg et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye du svetter under aktiviteter.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken måler pulsen din kontinuerlig og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.

PUSTETEKNIKKER

Når du vil slappe av eller fokusere, kan du starte en pusteaktivitet. Klokken sporer stress og respirasjon slik at du får en bedre forståelse av hvordan du puster.

KONDISJONSALDER

Denne funksjonen bruker kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI eller kroppsfettprosent til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. Du kan også få råd om hvordan du reduserer kondisjonsalderen din.

 

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING

Få poeng for søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan sove bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene, samt puls, stress, pulsoksymetri og respirasjon.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

vipps klarna visa mastercard posten