Forlovelsesringer

En forlovelse med din utvalgte er en gledelig og fantastisk begivenhet. Ved å fri stiller du kanskje det viktigste spørsmålet i livet ditt, og forlovelsesringen er gjerne et symbol på at du har funnet den personen du ønsker dele resten av ditt liv med.

Valg av forlovelsesring

Det finnes mange forskjellige forlovelsesringer å velge mellom, og du lurer kanskje på hvilken type du skal velge. De vanligste forlovelsesringene har diamanter, og mange velger oftest enstens diamantring. Dette er den klassiske og tradisjonelle frierringen som vil falle i smak hos de aller fleste. Den er i tillegg enklere å korrigere størrelsen på om det skulle være nødvendig.

En alliansering er også et bra alternativ der du kan ha flere diamanter rundt hele ringen. Du kan også bruke kun én diamant, og heller fylle på nye diamanter senere – eksempelvis ved spesielle anledninger som bryllupsdag. Slike ringer er vanskeligere å korrigere størrelsen på, så om du er i tvil om størrelsen kan det være lurt å gå for en enstens diamantring.

Få hjelp til å velge den riktige frierringen

Bjørklund har et bredt utvalg av tradisjonsrike ringer i hvitt gull og gult gull, der valgmulighetene er mange. Med over 90 butikker over hele landet har vi de beste forutsetninger for å gi deg god service. Vi hjelper dere med å prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. I våre butikker har du også muligheten til å bytte varer som du har kjøpt via vår nettbutikk.

Uansett hvilken ring du ender opp med, er det viktig at du gjør et gjennomtenkt og bevisst valg av forlovelsesringen!

Utvalg av forlovelsesringer

Utvalg av forlovelsesringer

Allianseringer

En alliansering er en ring med flere stener, vanligvis diamanter, og den er laget i gull, eventuelt platina. Allianseringer har vært på markedet siden 1930-tallet, og er spesielt utbredt i Skandinavia.

Nå til dags brukes allianseringer som både giftering og forlovelsesring, men blir også ofte benyttet til andre formål. Det spesielle med disse ringene er at de kan markere viktige hendelser i livet ved at man kan fatte nye diamanter.

Enstens diamantringer

Er du litt i tvil på hva slags ring du skal velge, kan det være lurt å gå for en enstens diamantring. En enstensring med diamant er regnet som det mest klassiske og tradisjonelle.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp Julegavene allerede nå - de kan byttes t.o.m 31 Januar