Informasjon om COVID-19 til våre kunder

Slik finner du din ringstørrelse

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger!

Bruken ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenlign denne med ringmalen.

Skriv ut vår ringmal her. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.
Viktig: Sjekk at du skriver ut et A4 portrett i 100% skala og at du ikke benytter valgene ‘tilpass til arket’ eller ‘krymp for å tilpasse til arket’. Husk også å dobbeltsjekke at ringmalens målestokk er riktig.

 

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med:

Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen.
NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger:

 Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler.

De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen.
Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

Vi opplever dessverre treghet på våre nettsider. Vi arbeider med å løse problemene og beklager ulempene dette medfører.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge