[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

 Diamant sertifiseringer

Alle smykker fra vår DIMA kolleksjon som selges i en Bjørklund butikk blir utstyrt med eget sertifikat. I diamantsertifikatet finner du all nødvendig informasjon om diamanten(e) du har kjøpt.

Kimberly-sertifisering

Bjørklund opptrer i samsvar med Kimberly-prosessens sertifiseringsordning; « I overensstemmelse med resolusjoner vedtatt av FN kan vi garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie, basert på egen kunnskap og/eller skriftlig garanti fra våre leverandører.»

 

Kimberlyprosessen

Amnesty International har i flere år arbeidet sammen med andre pressgrupper for å få til et internasjonalt kontrollsystem som garanterer at diamantene ikke kommer fra konfliktområder.

I 2003 signerte 68 land, deriblant Norge, den såkalte The Kimberly Process Certification Scheme (KPCS).

Her i landet er det Norges Gullsmedforbund som skal sikre at diamanter som ikke er sertifisert av Kimberly-prosessen ikke importeres til Norge.

Trygg og god handel

Når du kjøper diamanter fra Bjørklund kan du være trygg på at du har gjort et godt kjøp. Smykkene leveres i et Bjørklund etui med diamantsertefikat.

Om du kjøper diamanter på våre nettsider, får du gratis frakt, reklamasjonsrett og 14 dagers angrefrist ved nettkjøp.

Kjøper du diamant i en av våre butikker, kan du bytte varen til en annen vare innen 28 dager, eller få tilgodelapp som er gyldig i 1 år.

Ved kjøp av Dima diamanter får du gavekort som gir deg gratis puss og polering.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge