Finn butikk | Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

SERTIFISERINGER

Alle smykker fra vår DIMA kolleksjon som selges i en Bjørklundbutikk blir utstyrt med eget sertifikat. I diamantsertifikatet finner du all nødvendig informasjon om diamanten(e) du har kjøpt.

Kimberly-sertifisering

Bjørklund opptrer i samsvar med Kimberly-prosessens sertifiseringsordning; « I overensstemmelse med resolusjoner vedtatt av FN kan vi garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie, basert på egen kunnskap og/eller skriftlig garanti fra våre leverandører.» Se gullsmed.no for mer informasjon.

Kimberlyprosessen

Amnesty International har i flere år arbeidet sammen med andre pressgrupper for å få til et internasjonalt kontrollsystem som garanterer at diamantene ikke kommer fra konfliktområder. I 2003 signerte 68 land, deriblant Norge, den såkalte The Kimberly Process Certification Scheme (KPCS). Her i landet er det Norges Gullsmedforbund som skal sikre at diamanter som ikke er sertifisert av Kimberly-prosessen ikke importeres til Norge.

 

Trygg og god handel

Når du kjøper diamanter fra Bjørklund kan du være trygg på at du har gjort et godt kjøp. Smykkene leveres i et Bjørklund etui med diamantsertefikat. Om du kjøper diamanter på våre nettsider, får du gratis frakt, 2 års garanti og 14 dagers angrefrist ved nettkjøp. Kjøper du diamant i en av våre butikker, kan du bytte varen til en annen vare innen 28 dager, eller få tilgodelapp som er gyldig i 1 år.
Ved kjøp av Dima diamanter får du gavekort som gir deg gratis puss og polering.

Fri frakt
HELT HJEM til døren! Gjelder kun til 16/12!

Fri frakt HELT HJEM til døren!
Gjelder kun til 16/12!

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge