[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19
Hide CSS
Produkt CSS
Produkt CSS
Generel CSS
Banners CSS

Informasjon angående COVID-19

Vi er inne i en krevende periode og krisen vi opplever påvirker oss alle sammen.

Vi ønsker å oppfordre alle til å ta vare på hverandre og vise solidaritet.

Her ønsker vi å opplyse våre kunder om våre tiltak i denne perioden


 

Våre butikker

Bjørklund setter helse og sikkerhet høyt gjennom hele vår organisasjon. 

 

Du finner en oversikt over våre butikker her: www.bjorklund.no/finn-butikk

 

I de butikkene som er åpne følger vi myndighetenes råd og tiltak for å beskytte kunder og ansatte mot smitte. Vi følger nøye med på Folkehelseinstituttets retningslinjer for at butikkene våre skal være rene og trygge for kunder og ansatte fremover. Alle våre medarbeidere oppdateres løpende på rutinebeskrivelser som inneholder klare retningslinjer for hygiene og renhold. Kontaktflater og bankterminal blir desinfisert flere ganger daglig, ansatte holder god avstand til kunder, alle smykker og klokker som blir prøvd av kunder vaskes/desinfiseres før de settes tilbake, våre ansatte vasker hendene jevnlig gjennom dagen og benytter hansker ved batteriskift og håndtering av reparasjoner.

 

Klikk&Hent 

1. Finn produktene

Finn det du ønsker i vår nettbutikk.

2. Velg Klikk&hent

Velg butikken du ønsker å hente varen i, legg inn e-post og mobilnummer og fullfør bestillingen.

3. Motta SMS om henting

Når butikken er klar med varen din vil du få en
SMS om henting.

4. Hent din bestilling

Hent varen ved butikkens inngang og betal
kontaktløst med Vipps.

Netthandel

Vår netthandel opererer akkurat som normalt i denne perioden. Våre leveringsbetingelser er like og vi sender ordrer fortløpende hver dag.

For å minske faren for smitte, både for våre kunder og ansatte, vil vi i denne perioden sende alle produkter i originalemballasje og vi vil ikke ha direkte kontakt med produkter før de når deg som kunde. Alle produkter får med flotte esker og etuier.

Vår kundeservice på netthandel vil være operasjonell hver dag, men kun på mail. Du når oss her: webbestilling@bjorklund.no og du kan også nå oss gjennom vår messenger på facebook.

Les mer om generelle spørsmål angående frakt og levering, bytte og retur, betaling og refusjon, reklamasjon og garanti og kjøpsvilkår her.  

 

Tilgodelapp eller gavekort

Om du besitter et gavekort eller en tilgodelapp som utløper i perioden butikkene er stengt, vil du selvfølgelig ikke bli skadelidende for dette. Vi utsetter fristen på disse så fort butikkene er åpne igjen. Du henvender deg bare i din butikk når det er mulig, du kan også kontakte kundeservice på mail: post@bjorklund.no

 

Service og reparasjoner

Verkstedet vårt er åpent og servicer og reparasjoner blir behandlet som normalt. Har du en service eller reparasjon inne hos oss fra før vi stengte butikkene er det bare å ta kontakt med den butikken du leverte den inn i og saken vil bli løst.

 

Våre tips til deg

Det er ekstremt viktig med håndvask i disse dager. For best mulig hygiene vil det være lurt å vurdere om man kanskje skal begrense bruk av ringer eller iallefall sørge for å ta av ringene ved hver håndvask eller bruk av antibac. Ringene dine blir påvirket av såpe og håndkrem og vil derfor kunne bli mer slitt enn normalt i disse tider.

 

Det er også viktig å huske på å vaske klokken din jevnlig. Det er viktig å sjekke vanntettheten på din klokke før du gjør dette, og om du har en klokke som tåler bading og dusjing anbefaler vi å skylle den lett i lunkent vann og tørke den godt etterpå. Har du en klokke som ikke tåler vann eller har skinnrem anbefaler vi å vaske den lett med en fuktig klut eller fille og evt. bruke litt antibakteriell væske når du gjør det.

 

Om du har ytterligere spørsmål du ikke finner svar på her, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på post@bjorklund.no 

 

Vi gleder oss til å se deg igjen når våre butikker åpner og enn så lenge er dere hjertelig velkomne til å gjøre en god handel på www.bjorklund.no

 

Pass på hverandre og vær trygge ❤️

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge