[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

Vi tilbyr nå Casio Edifice modellen! De analoge klokkene fra CASIO EDIFICE er i høy kvalitet med en sporty og elegant design som gir maksimal presisjon, og flere har høyteknologiske funksjoner. EDIFICE-klokkene er konstruert med urkasse i massivt rustfritt stål, med enten mineralglass eller ripesikkert safirglass, som alle er vanntette opptil 10 Bar. Japansk kvalitet som gir mye klokke for prisen!

 

 

EDIFICE SLIM

 

Ny teknologi har gjort flere av EDIFICE sine serier tynnere enn noen gang. Fra kun 8,3mm er klokkene lekre å bære på armen, uten at det går ut over kvaliteten eller funksjonene. Med safirglass og et slankt design, så er dette klokkene som passer bra til et businessantrekk.

 

SOLCELLETEKNOLOGI

 

Den integrerte solcelleteknologien TOUGH SOLAR® sørger for miljøvennlig energitilførsel via sol og lyskilder, takket være en diskré solcelle i klokkens urskive. Overskuddet av solenergien lagres i et batteri og en har en reserve på opptil 24 måneder – dermed er det ikke nødvendig å bytte batteri.

BLUETOOTH

 

Klokken som snakker med smarttelefonen: EDIFICE Bluetooth®-modellene kommuniserer med smarttelefonen ved bruk av Bluetooth® Smart-teknologi og gratisappen EDIFICE Connected. Dette gjør det mulig å overføre viktig informasjon. Bluetooth®-forbindelsen sjekker automatisk riktig tid flere ganger om dagen, og justerer eventuelle avvik på klokken, dermed vises klokken alltid korrekt. Om du reiser til en annen tidssone, trenger du bare aktivere Bluetooth i klokken med et knappetrykk, og klokken stiller deretter inn riktig klokkeslett for stedet der du befinner deg. Den doble tidsvisningen, funksjonen for alarminnstilling, Phone-Finder og stoppeklokkefunksjon kan også brukes via smarttelefonen.

EDIFICE + SCUDERIA ALPHA TAURI

CASIO har et offisielt partnerskap med Formula One (TM) -teamet Scuderia Alpha Tauri. Under konseptet "Speed and Intelligence" vil en aktivt fremme EDIFICE-merkevaren over hele verden innen det ypperste av motorsport. Egne Limited samarbeidsmodeller lanseres jevnlig der inspirasjon er hentet fra racingverden. Basert i Faenza i Nord-Italia er Scuderia Alpha Tauri et racingteam bestående av kommende unge førere.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge