[Link]
Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19
Generel CSS

 

Betaling skal være enkelt!

Betalingsmåtene som tilbys hos bjorklund.no er:

Bjorklund.no har Klarna Checkout som betalingsløsning. Dette betyr at selv om du velger å betale med kort eller kredittkort går betalingen via klarna.  

Du kan derfor velge å betale direkte med kort og må ikke velge faktura når du handler med Klarna Checkout. For å gjøre det enda enklere ved neste kjøp, kan du velge å lagre dine opplysninger.

Om du velger å betale med kort i Klarna Checkout, trekkes beløpet direkte etter ordern blitt opprettet.

 

Klarna faktura

Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift.
Les mer om Klarna faktura

 

Klarna delbetaling

Med Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale.
Les mer her om Klarna delbetaling

For spørsmål om din Klarna-konto eller mottatt faktura, vennligst besøk kundeservice hos Klarna eller ring telefon 21 01 89 91.

Mer informasjon om Klarna? Se hvordan betale med Klarna.

 

Hvorfor kommer kun kortbetaling opp som alternativ?

Om du opplever at kortbetaling er det eneste betalingsalternativet ditt, er det mest sannsynlig for at du ikke har fylt inn ditt personnummer. Klarna trenger ditt personnummer for å gjøre en rask kredittsjekk på deg. Hvis du ikke vil oppgi ditt personnummer eller av ulike grunner ikke blir innvilget kreditt fra Klarna, vil kortbetaling være det eneste alternativet.

Bjorklund.no får ikke påvirket dette og vi har ikke tilgang på innsikt i hvordan Klarna gjør sine beregninger. Ditt personnummer blir IKKE lagret av oss og du kan være helt trykk på at dette behandles sikkert og kryptert hos Klarna.

Du kan lese mer om datasikkerhet hos Klarna her.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge