[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

De perfekte gavene til Valentine’s Day

Husk Valentine's Day 14. februar

Gi varige gaver til din kjære

Det er hyggelig å skjemme bort kjæresten sin litt på Valentine’s Day. Smykker og klokker visner ikke som blomster, og skaper varige minner.

Valentine’s Day får større og større plass her til lands. Å gi en liten oppmerksomhet når 14. februar står for tur, blir stadig mer populært. Bjørklund har de perfekte gavene til Valentine’s Day, enten du er ute etter noe i samme prisklasse som en fin blomsterbukett eller sikter mot diamantene.

Gaven til hun som liker det søte og ekte

Overveld henne med et flott smykkesett. Settene består av et halskjede og et par øredobber. Settene er tidløse – dette er for hun som liker å pynte seg til hverdags. Å eie et smykke av ekte sølv og cubic zirkonia-stener gjør at hverdagen føles litt mer glamorøs. Med smykkesettet følger det med en romantisk eske og sjokoladehjerter. Og prisen? Jo, den tilsvarer en fin bukett med roser.

Se alle smykkesettene her, priser fra 348,- til 696,- 

 

Få flere gavetips til både ham og henne her.

 

Øredobbene som vil gjøre suksess på Valentines’ Day

«Hoops» og øredobber generelt er hottere enn aldri før, uansett om du kjøper i gull, sølv eller gullforgylt sølv. Kjøp et par øreringer i et flott design slik at kjæresten får noe å skryte av til venninnene sine. Hos Bjørklund finner du et stort utvalg øredobber. Klikk deg inn her for flere varianter.

Øreringer i sølv 298,-

Øreringer i gull med Perle 1298,-

Øreringer i gullforgylt sølv 498,- 

 

Trenger din kjære et lite hint? Videresend denne artikkelen! Noen ganger trenger de litt hjelp til å finne de beste gavene.

 

Klokkefavoritter til både ham og henne

Et armbåndsur er en solid og romantisk gave. Klokken er med i hverdagen – hvor koselig er det ikke å bære noe en har fått av sin kjære? En klassisk og elegant klokke varer dessuten i mange år og kan gå i arv. Vi har klokker fra blant andre Daniel WellingtonSeikoMockbergTriwaGant og Citizen

 

Se hele vårt flotte utvalg av klokker her!

Gå for glitrende diamanter 

Diamanter er aldri feil og kanskje nettopp Valentine's day er dagen å overraske din kjære med en glitrende sten? Uansett om du ønsker å gå for ring, smykke eller øredobber så er den nye AURORA kolleksjonen fra DIMA perfekt. Her får du diamanter i 0,03 - 0,05 - 0,07 - 0,10 - 0,12 - 0,15 ct til gode priser. 

Øredobber 0,07 ct - pris 5498,-

Smykke 0,07 ct - pris 2498,-

Øredobber 0,07 ct - pris 4798,-

 

Se alle diamantene fra AURORA serien her!

Gavene han vil digge

De siste årene har signetringene fått sitt virkelige inntog blant gutta også. Kule ringer både med og uten stener er blitt populære bestselgere. Se vårt utvalg ringer til ham her.

Kanskje trenger han nye mansjettknapper? Gi dem i en lekker liten boks. Vi har også flotte smykker med plater, slik at du kan gravere inn noe unikt. 

Yt det lille ekstra for han som fortjener noe fint i år.

 

Se vårt utvalg smykker til ham her. 

 

 

 

Stressfri shopping?

Har du knapt med tid, kan du velge «klikk og hent» på våre nettsider.

Butikken gjør klar bestillingen din, og du kan hente den etter to timer.

Du betaler i butikk når du henter varene dine.

Happy Valentine’s Day!

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge