Rakk du ikke bestille på nett før 15. desember?
Klikk og Hent frem til kl. 20:00 på lillejulaften.
Les mer om fristen 15. desember her >>>
SHADE LANSEN CHRONO
Merke
TRIWA

SHADE LANSEN CHRONO

Leverandørens varenummer
TR-LCST111.CL060912
Utsolgt på nett
Kun 1 igjen!
kr 2 295,00
Eller klikk og hent direkte fra disse butikkene:
Beskrivelse

Shade Lansen Chrono. Nyhet fra TRIWA! Denne kronograf-modellen (stoppeklokkefunksjon) hare n mørkeblå canvas rem og gråfarget urskive. Urkassen er i rustfritt stål. Datovisning. Mineralglass. 100m vanntetthet. Quartz urverk med 2 års garanti.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TR-LCST111.CL060912
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Trend / mote
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Skinn
Materiale ur Stål
Vanntetthet > 200 meter
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SHADE LANSEN CHRONO
Din rangering

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Alltid gode priser