IVORY LANSEN CHRONO
Merke
Triwa

IVORY LANSEN CHRONO

Leverandørens varenummer
TR-LCST106.CL010212
Beskrivelse

Ivory Lansen Chrono. Populær klokke fra Triwa! Denne kronograf-modellen (stoppeklokkefunksjon) har brun lærreim og stålfarget urkasse i rustfritt stål med gullfargede detaljer. Urskiven er hvit med selvlysende visere og timemarkører i gull. 100m vanntetthet. Datovisning. Mineralglass. 38 mm i diameter.

kr 2 295,-
Kun Klikk & Hent
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TR-LCST106.CL010212
Produkter Klokker
Passer til Herre, Dame
Merke Triwa
Materiale Skinn
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Skivefarge Hvit
Vanntetthet 50-200 meter

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent