Husk å bestill før 15. desember. Les mer her >>>
GLEAM KLINGA
Merke
TRIWA

GLEAM KLINGA

Leverandørens varenummer
TR-KLST104.CL010312
På lager
kr 1 495,00
Eller klikk og hent direkte fra disse butikkene:
Beskrivelse

Gleam Klinga. Nyhet fra TRIWA! Den stilrene pg retro-inspirerte Klinga-serien fra TRIWA har et klassisk samt trendy utseende. Klokken har brun cognac-farget skinnrem, og smal behagelig urkasse i rustfritt stål (38 mm) Urskiven er stålfarget med stilrene detaljer i double, samt både dag- og datovisning. Mineralglass. 50m vannresistent. Quartz urverk med 2 års garanti.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TR-KLST104.CL010312
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Trend / mote
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Skinn
Materiale ur Stål
Vanntetthet 30-50 meter
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:GLEAM KLINGA
Din rangering

5 atm/50 meter vannbeskyttet

Denne klokken er 50 meter vannbeskyttet og tåler 5 ATM. Du skal kunne dusje og bade med denne klokken på. Uret skal også kunne tåle å bli brukt ved bading på grunt vann i sjø eller ferskvann, men husk å skylle klokken godt etter badeturen for å få bort salter og sand (da dette kan ødelegge klokken). Uret i denne klokken tåler ganske mye vann uten at det skal trenge inn i urverket.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Alltid gode priser