ASH ASKA
ASH ASKA
Merke
Triwa

ASH ASKA

Leverandørens varenummer
TR-AKST103.MS121717
Beskrivelse

Triwa Ash Aska er en stilfull dameklokke med champangefarget urkasse og mesh lenke. Denne Triwa modellen har en mørkurskive med fine detaljer. Den har stoppeklokkefunksjon og er vantett opptil 100m/10 bar som vil si at den kan bades og dusjes med. Mineralglass. 32 mm i diameter.

Utsolgt på nett
kr 1 695,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TR-AKST103.MS121717
Produkter Klokker
Passer til Dame
Merke Triwa
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Index
Skivefarge Grå
Display / funksjon Analog
Vanntetthet 50-200 meter
Reviews

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.