[Link]
Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19


Storo Storsenter, Oslo

Butikkleder

Ønsker du en spennende og morsom hverdag?

Vi trenger en superdyktig og engasjert butikkleder til Bjørklund Storo Storsenter

Er du en stødig, trygg og humørfylt leder?

Som butikkleder i Bjørklund vil du ha hovedansvaret for den daglig driften av butikken. Det innebærer viktige områder som blant annet personalledelse, vareeksponering, samt å holde butikken i topp stand til enhver tid. I en faghandel som Bjørklund er det å være en dyktig selger essensen av det som skal til for å lykkes - enten du er leder eller medarbeider. Som butikkleder for Bjørklund Storo Storsenter er derfor det å trene og utvikle dine medarbeidere alltid i fokus.

Hvem er du? Du er en sprudlende, kreativ og resultatorientert leder som kan bygge opp og utvikle et sterkt team av kyndige, serviceorienterte og motiverte butikkselgere. Du klarer på en lun og god måte å bygge tillit til kundene, slik at Bjørklund Storo Storsenter er kundens førstevalg ved kjøp av både klokker, bunadssølv, gull og diamanter.

 

Vi ser etter deg som:

 • har ledererfaring fra butikk - gjerne faghandel

 • er en rådyktig selger med kunden i fokus

 • er en inspirerende motivator for dine kolleger

 • er selvgående og trives med mye ansvar

 • har stor arbeidskapasitet, drivkraft og fokus på måloppnåelse

 • er imøtekommende, fleksibel og engasjert

 • alltid har et smil på lur!

   

  Vi tilbyr en lederrolle i et spennende norsk selskap i vekst. Her får du muligheten å skape fantastiske resultater sammen med et entusiastisk team. Du vil få god opplæring, og hos Bjørklund har du gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

  Føler du deg klar for å bli butikkleder i Bjørklund?

  Dette er en fast 100% stilling og vi ønsker at du begynner så snart som mulig. Send inn din CV og søknad til jholaker@gmail.com. Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, i Norges mest foretrukne og veldrevne klokke- og smykkekjede. For mer info ta kontakt med Jørn Holaker 924 96 869.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge