Sølvring - Hjerte Sølvring - Hjerte
Sølvring - Hjerte
Merke
Bjørklund Sølv

Sølvring - Hjerte

Leverandørens varenummer
RS400081
Beskrivelse

  • Ring i Sølv fra Bjørklund Sølv
  • 925 Sølv
  • Perfekt for Stacking 

På lager
kr 298,-

En nydelig ring i sølv fra Bjørklund Sølv. 

Denne ringen er søt med et fint lite hjerte og "vridde" detaljer. 

Du kan med fordel bruke den alene, men aller finest blir den om du bruker den sammen med andre ringer for å skape en kul og spennende stil. 

Å stacke up med ringer på begge hender er noe man ser sterkt i dagens trendbilde og det er neppe noe som forsvinner med det første. 

Kanskje denne fine ringen også er perfekt som gave til en venninne? 

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer RS400081
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Bjørklund Sølv
Materiale Sølv
Overflatebehandling Rhodinering
Finhet Sølv / 925

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp Julegavene allerede nå - de kan byttes t.o.m 31 Januar