HUSK POSTENS SENDINGSFRIST 16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
  • HUSK POSTENS SENDINGSFRIST
    16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
SKAGEN DAME SKAGEN DAME
SKAGEN DAME
Merke
Skagen

SKAGEN DAME

Leverandørens varenummer
SKW2267
Beskrivelse

SKAGEN - Dameklokke med en skinnreim av høy kvalitet, samt en sort urskive med steiner som indikerer tidspunkt. Urkasse i rosé gjør klokken elegant og feminin. Glasset er av mineralglass som beskytter mot støt og riper. Vannbeskyttet klokke opp mot 3 bar, som vil si at klokken tåler vannsprut fra regn osv, men kan ikke dusjes og bades med. 30 mm diameter, 7 mm tykkelse og reimbredde på 12 mm.

På lager
Kun 1 igjen!
kr 1 495,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SKW2267
Produkter Klokker
Passer til Dame
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SKAGEN DAME
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent