SKAGEN HERRE
Merke
Skagen

SKAGEN HERRE

Leverandørens varenummer
SKW6106
Beskrivelse

SKAGEN - Herreklokke med brun lærreim, mørk grå urskive og sølvfarget urkasse. Detaljer i rosé gjør også klokken svært elegant. Beskyttende mineralglass gjør at klokken skpnes godt mot riper. Vannbestandig opp mot 3 bar som vil si at klokken kun tåler vannsprut/regn, og ingen kontakt med vann utover dette. Dusjing og bading egnes ikke. 40 mm i diameter, 10 mm i tykkelse og 22 mm bre reim.

Utsolgt på nett
kr 2 195,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SKW6106
Produkter Klokker
Passer til Herre
Merke Skagen
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent