KJØP JULEGAVENE HOS OSS! Bytterett t.o.m 19.Januar 2019!

KJØP JULEGAVENE HOS OSS! Bytterett t.o.m 19.Januar 2019!
SKAGEN HAVENE HERRE SKAGEN HAVENE HERRE SKAGEN HAVENE HERRE
SKAGEN HAVENE HERRE
Merke
Skagen

SKAGEN HAVENE HERRE

Leverandørens varenummer
SKW6085
Beskrivelse

SKAGEN HAVENE - Herreklokke fra Skagen med brun skinnrem og urkasse i rustfritt stål. Urskiven er mørk grå med minimalistiske detaljer. Timemarkører og visere er selvlysende og er dermed enkle å se. Klokken har datovisning, og selve glasset er mineralglass. Vannbestandig opp mot 5 bar som vil si at klokken kun tåler en del vann, men den bør ikke dusjes og bades med. 42 mm i diameter.

Utsolgt på nett
kr 2 195,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SKW6085
Produkter Klokker
Passer til Herre
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SKAGEN HAVENE HERRE
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent