HUSK POSTENS SENDINGSFRIST 16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
  • HUSK POSTENS SENDINGSFRIST
    16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
SKAGEN ANITA DAME SKAGEN ANITA DAME SKAGEN ANITA DAME
SKAGEN ANITA DAME
Merke
Skagen

SKAGEN ANITA DAME

Leverandørens varenummer
SKW2149
Beskrivelse

SKAGEN ANITA - SKW2149 er en grasiøs og elegant dameklokke med ramme bredde på 30 mm og en tykkelse på 6 mm. Den har hvit urskive med steiner som indikerer tiden, og en sølvfarget mesh-lenke. Den tynne urkassen gir klokken et nett uttrykk. Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vannsprut, men utover dette bør ikke klokken benyttes i forbindelse med vann. Finnes også i gullfarget og rosé.

På lager
kr 1 495,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SKW2149
Produkter Klokker
Passer til Dame
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Materiale ur Stål
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SKAGEN ANITA DAME
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent