HUSK POSTENS SENDINGSFRIST 16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
  • HUSK POSTENS SENDINGSFRIST
    16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
SKAGEN GITTE DAME
Merke
Skagen

SKAGEN GITTE DAME

Leverandørens varenummer
SKW2142
Beskrivelse

SKAGEN GITTE- Flott dameklokke fra Skagen. Klokken har mesh-lenke og urkasse i rustfritt stål i en nydelig roséfage. Urskiven er hvit med minimalistiske og feminine detaljer. Mineralglass. Vannbestandig opp mot 3 bar som vil si at klokken kun tåler vannsprut/regn, og ingen kontakt med vann utover dette. 38 mm i diameter og 5,5 mm i tykkelse.

På lager
Kun 1 igjen!
kr 1 795,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SKW2142
Produkter Klokker
Passer til Herre
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SKAGEN GITTE DAME
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent