SKAGEN ANCHER DAME SKAGEN ANCHER DAME
SKAGEN ANCHER DAME
Merke
Skagen

SKAGEN ANCHER DAME

Leverandørens varenummer
355SSGS
Beskrivelse

SKAGEN ANCHER - Flott dameklokke fra Skagen kombinert sølv- og gullfarget. En flerfarget lekker modell i rustfritt stål. Urskive i perlemor med glitrende stener som timemarkører, samt datovisning. Vannbestandig opp mot 3 bar som vil si at klokken kun tåler vannsprut/regn, og ingen kontakt med vann utover dette. Urkasse 27 mm. Mineralglass.

Utsolgt på nett
kr 1 495,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer 355SSGS
Produkter Klokker
Passer til Dame
Materiale Stål
Stener / Perler Andre stener
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Andre stener
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Skivefarge Perlemor
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SKAGEN ANCHER DAME
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent