SKAGEN FREJA DAME
Merke
Skagen

SKAGEN FREJA DAME

Leverandørens varenummer
358SSSD
Beskrivelse

SKAGEN FREJA - Stilren og trendy klokke fra Skagen. Lys lenke og mørkere urkasse (28mm i diameter) i rustfritt stål. Stålfarget urskive med glitrende stener som timemarkører. Vanntett opptil 3 bar som vil si at klokken tåler lett vannsprut, men ingen mer kontakt med vann enn dette. Mineralgass.

Utsolgt på nett
kr 1 295,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer 358SSSD
Produkter Klokker
Passer til Dame
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Andre stener
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Skivefarge Sølv
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SKAGEN FREJA DAME
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent