SKAGEN DAME
SKAGEN DAME
Merke
Skagen

SKAGEN DAME

Leverandørens varenummer
347SSX
Beskrivelse

SKAGEN - Dameklokke i rustfritt stål med en steiner langs hele urkassen. Hvit urskive. Elegant og feminin klokke. Vannbestandig opp mot 3 bar som vil si at klokken kun tåler vannsprut/regn, og ingen kontakt med vann utover dette. 30 mm i diameter og 6,75 mm i tykkelse.

På lager
kr 1 398,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer 347SSX
Produkter Klokker
Passer til Dame
Merke Skagen
Type ur Klassisk og tidløs
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Reviews

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.