Husk å bestill før 15. desember. Les mer her >>>
Sentry SS
Merke
NIXON

Sentry SS

Leverandørens varenummer
A3562222
På lager
kr 2 499,00
Eller klikk og hent direkte fra disse butikkene:
Beskrivelse

Sentry SS. Bestselgende modell fra NIXON med lenke og urkasse (42 mm) i rustfritt stål. Urskiven er sort med flotte detaljer, samt dag- og datovisning. Mineralglass. Quartz urverk med 2 års garanti.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer A3562222
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Trend / mote
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Display / funksjon Analog
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Sentry SS
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Alltid gode priser