-50%
 Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv
 Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv Skap ditt unike uttrykk ved å kombinere ringene fra Bjørklund.
Merke
Bjørklund Sølv

Ring Sirkler Cubic Zirkonia Sølv

Leverandørens varenummer
RS400020
Beskrivelse

 • KAMPANJEPRIS tom. 22. September
 • Ring fra Bjørklund Sølv 
 • 925 sølv
 • Tre glitrende cubic zirkonia-steiner
 • Sirkler i ulike størrelser

På lager
Tilbudspris kr 198,- Vanlig pris kr 398,-

En kul ring i 925 sølv fra Bjørklund Sølv. Ringen har tre, glitrende cubic zirkonia-steiner og sirkler i ulike størrelser. En vakker og kul ring som passer perfekt til hun som er glad i litt ekstra. En perfekt gave til en du er glad i.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer RS400020
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Bjørklund Sølv
Materiale Sølv
Finhet Sølv / 925
Stener Cubic zirkonia

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

 • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
 • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
 • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
 • check_circle Klikk & Hent