-50%
Nevil Gold Chrono Klokke
Merke
Triwa

Nevil Gold Chrono Klokke

Leverandørens varenummer
TR-NEST104.2.ME02131
Beskrivelse

Triwa Nevil Gold. Denne modellen har en gullfarget mesh-lenke og en urkasse i rustfritt stål. Gullfarget urskive med gullfarget detaljer. Klokken har kronograf (stoppeklokkefunksjon). Vannbestandig ved opptil 100 meter/10 bar som vil si at klokken er vanntett, og kan dusjes og bades med. Mineralglass. 42 mm i diameter.

Utsolgt på nett
Kun 0 igjen!
Tilbudspris kr 1 149,- Vanlig pris kr 2 295,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TR-NEST104.2.ME02131
Produkter Klokker
Passer til Herre, Dame
Merke Triwa
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Index
Skivefarge Gull
Display / funksjon Analog
Vanntetthet 50-200 meter

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent