Mockberg Lio (mesh)
Mockberg Lio (mesh) Mockberg Lio (mesh) Mockberg Lio (mesh)
Merke
Mockberg

Mockberg Lio (mesh)

Leverandørens varenummer
MO305
Beskrivelse

Mockberg LIO Noir black 34mm Mesh er en stilfull og tidløs modell med svart mesh lenke og urkasse. 30 m vannresistent. Quartz urverk med 2 års garanti.

Utsolgt på nett
kr 1 599,00
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer MO305
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Mockberg Lio (mesh)
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent