Magnolia Stripe - iphonedeksel 6/7/8 plus Magnolia Stripe - iphonedeksel 6/7/8 plus Magnolia Stripe - iphonedeksel 6/7/8 plus
Magnolia Stripe - iphonedeksel 6/7/8 plus
Merke
iDeal Of Sweden

Magnolia Stripe - iphonedeksel 6/7/8 plus

Leverandørens varenummer
IDFCDK-I7P-76
Beskrivelse

iDeal of Sweden - Magnolia Stripes er et deksel med blomster, striper og rosafarger i en skjønn kombinasjon. Her er det den vakre magnolia-blomsten som får skinne, og gjør mobilen din til et blikkfang. Den er laget i sterk og fleksibel plastikk, og mikrofiberforing for å forhindre riper.

Utsolgt på nett
kr 299,-
kr 299,-
iDeal Of Sweden er et svensk mote og livsstilsmerke innen tilbehør for mobiltelefoner. Bjørklund har et utvalg mobildeksler som passer enhver smak - fra det stilfulle til det helt enkle. Ideal Of Sweden har laget et unikt konsept av kompatible produkter som kobler mote og trender med funksjonalitet. Dette kaller de for ”The iDeal Concept”. Miks og match både deksler og lommebøker til ulike situasjoner, humør og til din personlige stil. I tillegg kan du feste deksler og lommebøker på holdere, magnetiske fester både til bilen, i hjemmet eller på kontoret. Gjør hverdagen din enklere med “The iDeal Concept”!
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer IDFCDK-I7P-76
Merke iDeal Of Sweden
Type ur Annet
Urverk Annet
Klokke Glass Annet
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp Julegavene allerede nå - de kan byttes t.o.m 31 Januar