Finn butikk | Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

Frakt og Levering

Vi tilbyr gratis frakt for kjøp over kr 500,-. Dersom du velger «hent i butikk» er det gratis levering uansett beløp.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det. Normal leveringstid er 2-3 dager etter bestilling. Og dersom produkter er utsolgt vil du få beskjed så fort som mulig etter bestilling.

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

 

Bestillingsvarer
Varer som er merket med “Dette er bestillingsvare” vil ha noe lenger leveringstid. Se derfor beregnet leveringstid på hvert enkelt produkt.

Sending med posten
Levering av produkter med postpakke skjer 1-4 dager etter bestilling, i tillegg kommer da tid til forsendelse. Tid her er avhengig av normal postgang.

Klikk & hent

Nå kan du enkelt bestille varer på www.bjorklund.no og hente de i din Bjørklund-butikk. Du bestiller varen via alternativet «klikk & hent» og vil etter kort tid (maks 2 timer) motta en bekreftelse på SMS om at varen er klar til henting. Når du kommer til oss viser du din SMS i kassen, og varen utleveres og betales i din valgte Bjørklund-butikk. Les mer om klikk og hent her

Uavhentede pakker

Husk at du må hente din pakke innen 14 dager. Dersom pakker ikke blir hentet ut etter 14 dager blir det sendt i retur til nettbutikken. Når vi mottar returen tilbakebetales beløpet i sin helhet.

Vi opplever dessverre treghet på våre nettsider. Vi arbeider med å løse problemene og beklager ulempene dette medfører.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge