Diamantring i hvitt gull - 3 diamanter - 0,03ct. - w/si - 4 mm
Merke
Duette

Diamantring i hvitt gull - 3 diamanter - 0,03ct. - w/si - 4 mm

Leverandørens varenummer
BGF248.4D3
Beskrivelse

Giftering/forlovelsesring i hvitt gull med 3 diamanter (tot. 0,03ct) formet som et hjerte. Flat innside og lett buet utside. 4mm. Ringen kan graveres innvendig og utvendig, og flere diamanter kan settes inn.

På lager
kr 5 498,-

Dette er en bestillingsvare

Ved kjøp av gifteringer på nett blir ringen produsert opp like etter ordren er blitt lagt inn. Ved kjøp av glatte ringer må man beregne ca. 3-6 ekstra dager utover normal leveringstid. Har ringen diamanter må det beregnes alt fra 7-10 ekstra virkedager utover normalt leveringstid.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer BGF248.4D3
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Duette
Materiale Hvitt gull
Overflatebehandling Rhodinering
Finhet 14 karat / 585
Diamant klarhet SI
Diamantfarge H
Diamantvekt 0,03
Diamant Antall 3

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent