[Link]
Finn butikk|Kundeservice

Julegaver
til henne

Vet du ikke helt hva du skal kjøpe i julegave til kjæresten? Da har Bjørklund et stort utvalg av julegaver hun garantert blir glad for. Julegavelykke er ofte en liten eske med flott innpakning under treet.

Av: Chili Media

Det er mange som velger å kjøpe julegaver hos Bjørklund. Smykker og klokker er spesielt populært under juletreet, og en perfekt gave til henne.

– Vi er godt besøkt til jul, og får inn en betydelig del av årets omsetning da. Jeg tror folk velger oss fordi vi har veldig mange fine ting i gode prisklasser, sier Isa Stormo hos Bjørklund Buskerud.

Før jul har Bjørklund ofte en diamantring på tilbud, og denne går det en del av.

– Det er gjerne til jul folk kjøper de dyreste gavene, og det går mye i diamanter i julegave til henne. Vi har for eksempel diamantsett med anheng og ring, og når menn kommer og handler, kjøper de ofte gull eller diamanter, sier hun.

Julegaver til henne – tips og inspirasjon

Julegaver fra eget merke

By Olea er Bjørklund sin egen kolleksjon, og et merke vi selv har designet og bygget opp. Merket har blitt svært populært og kolleksjonene finnes i gull, sølv og stål. Smykker fra By Olea er et glimrende julegavetips til henne, det er smykker med glatte, rene overflater og et klassisk og tidløst uttrykk.

– Jeg er for eksempel veldig glad i By Olea sin gullserie. Den er ren og fin, og har mange bruksmåter, fordi det er klassiske smykker som kommer i mange fasonger. Du kan matche det til alt. Bruker du en hettegenser blir du litt mer pyntet, men det blir mer røft. Til en svart cocktailkjole blir du pyntet, sier Jannike Antonsen hos Bjørklund i Orkanger.

 

En flott ring fra By Olea i gult gull er perfekt å stacke opp med andre ringer. Eller kanskje du heller vil gi bort et sett med tre av By Oleas stilige og enkle armbånd, som kan matches med antrekket til både til hverdag og fest?

Sjekk flere flotte produkter fra By Olea

Fargerike julegaver

Armbånd er generelt en populær julegave til henne, og i tillegg til ovennevnte armbånd fra By Olea, fås armbånd i alle mulige varianter.

– Vi har mange fine armbånd i alle prisklasser. Det som er mest trendy nå er Rainbow-armbånd, jordklode, livets tre, smykker med lykkedyr, tall eller bokstaver og barokkperler, sier Stormo.

Hun trekker også fram kraftige gullarmbånd, tennisarmbånd og Rainbow-serien, som har cubic zirkonia-stener i forskjellige farger.

– Det er gøy med farger. Vi har mye sølvsmykker også med cubic zirkonia, og de kan skinne like fint som en diamant, men er mye billigere. Alt trenger ikke koste skjorta for å være fint, sier hun.

Bjørklund pakker inn alle gaver like fint, enten du kjøper noe som koster 10 000 eller 99 kroner.

– Akkurat det har vi fått mange positive tilbakemeldinger på, at vi pakker inn så fine julegaver uansett hvilken prisklasse gaven er i, sier Stormo.

Et par lekre Rainbow-øredobber i gullforgylt sølv fra Bjørklund, er skikkelig dekorative og fine. Stenene er glitrende cubic zirkonia i nydelige farger. Et godt julegavetips til henne.

Flere julegavetips til henne

Perler – en moderne julegave

Hvis du har lyst til å gi henne noe ekstra spennende i julegave i år, kan det være at du finner noe stilfullt blant sortimentet vårt av perlesmykker.

Perler er svært så trendy for tiden, og er både dekorativt og elegant.

For perler som brukes på smykker, skilles det mellom orientalperler, ferskvannsperler og kulturperler. De to førstnevnte dannes naturlig inne i muslingen når et fremmedlegme, som regel et sandkorn, trenger inn i skallet. Kulturperler dannes på samme måte, men i en produksjon som er igangsatt av mennesker.

Størst representert i sortimentet til Bjørklund er klassiske ferskvannsperler, men også Baroque perler. Det er ferskvannsperler med ujevnheter i perlen, som skaper et spennende og lekent utrykk og gjør smykkene ekstra spesielle.

Smykker med Baroque perler gjør seg godt i kombinasjon med klassiske perler, så her må du gjerne kjøpe flere smykker som kan brukes sammen.

Et utvalg av våre perlesmykker

Diamanter er et hett julegavetips

Diamanter er spesielt både å gi bort og å få, og for mange kvinner er dette den aller fineste gaven under treet.

– Diamonds are a girl´s best friend! Vi har blant annet diamanter fattet i sølvanheng og andre flotte diamantsmykker, sier Camilla Kopperstad hos Bjørklund på Østerås.

Bjørklund har et bredt utvalg av vakre diamanter – ringer, halssmykker, øredobber og armbånd er prydet med diamanter i alle prisklasser. Vi har blant annet vår DIMA-serie som består av nydelige allianseringer med diamanter, enstens diamantringer, enstens halssmykker med diamanter, enstens diamantøredobber og diamantarmbånd.

Bjørklund har gaver i alle prisklasser, og hjelper alltid kunden med å finne den perfekte julegaven.

– Vi har alt fra fine øredobber i sølv til 98 kroner til flotte, glitrende diamanter til mange tusen kroner. Her er det lommeboka som avgjør, forteller Kopperstad.

Stormo forteller at de selger mye til rundt 1000-1500 kroner til jul, og sier at det er en ganske vanlig gavepris når folk handler julegaver. Også hun er fan av diamanter.

– Jeg synes generelt det er kjempegøy med smykker, særlig diamanter, klokker og armbånd, forteller hun.

Skal du kjøpe en julegave til henne, så slår det altså sjelden feil dersom du velger et smykke med diamanter, enten det er øredobber, halskjede. klokke, armbånd eller ring.

Julegave til henne med diamanter


  Se også!  

Julegaver
til han

Å kjøpe gaver som treffer er en liten kunst. Bjørklund hjelper deg å lykkes med å kjøpe julegaver til han, enten du vet hva du vil ha eller trenger noen gode julegavetips.

Flere artikler

Avoid the paths you've
allready taken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia.

Les artikkel

Avoid the paths you've
allready taken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia.

Les artikkel

Avoid the paths you've
allready taken

.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia.

Les artikkel

Abonnér på vårt nyhetsbrev 

Få tilsendt artikler og gode tilbud.
Som ny mottaker av nyhetsbrevet får du 100 kroner i rabatt ved første kjøp over 500 kroner.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

vipps klarna visa mastercard posten