[Link]
Finn butikk|Kundeservice

Julegaver
til han

Å kjøpe gaver som treffer er en liten kunst. Bjørklund hjelper deg å lykkes med å kjøpe julegaver til han, enten du vet hva du vil ha eller trenger noen gode julegavetips.

Av: Chili Media

Det er mange som kjøper julegaver hos Bjørklund. Og er du ute etter julegavetips til han, har Bjørklund god kompetanse og godt utvalg når det gjelder blant annet klokker.

– Vi er store på klokker til herre i alle stilarter. Til moderne, klassiske menn passer det godt med Seiko-klokker. Vil du ha det litt røffere, så er Swiss-klokkene et godt julegavetips, sier Isa Stormo hos Bjørklund Buskerud.

Du finner julegaver hos oss til alle typer menn og til alle aldersgrupper. De sporty mennene liker kanskje Scuba Diver fra Seiko eller G-shock-klokkene fra Casio som har en rekke smarte funksjoner og er vanntette ned til 200 meter.

Alle klokkene leveres med etui og kommer med urkjøpsbevis.

– Damene er ofte litt rausere til jul, og det går mye i klokker hos oss, sier June Heimdal hos Bjørklund Trondheim Torg og City Syd.

Julegavetipsene i klokkeavdelingen for ham er mange. Det trenger heller ikke være så dyrt, for Bjørklund har klokker i alle prisklasser.

– Vi selger mye klokker til han, og gjennomsnittsprisen er rundt 1500-2500. Seiko-klokkene får du opp til 10 000. Det er definitivt klokker og armbånd det går aller mest av til han i julegave, sier Stormo.

Julegaver til han – klokke

Armbånd eller kjede i julegave til han

Selv om klokker er en sikker vinner under juletreet til han, er det også andre gode julegavetips til gutta.

– Vi har mange tøffe herrearmbånd, som er populære i alle aldre. Kombiner gjerne to til tre armbånd sammen, sier Camilla Kopperstad hos Bjørklund på Østerås.

Sjekk for eksempel på nettsiden til Bjørklund hva som finnes. Det er mange kunder som er inne og kikker, og så kommer de i butikken og vet hva de skal ha.

– Hent inspirasjon på nettsidene våre og kom gjerne med forslag så skal vi hjelpe deg med å finne det du har sett på. Da kan vi også gi deg tips og inspirasjon til andre produkter som passer sammen med den utvalgte gaven ved en senere anledning, sier Stormo.

Til ungdom eller unge voksne er det superpopulært med ringer med plater i stål eller sølv.

– Vi har også solgt mye grovere kjeder, som de bruker på utsiden av genserne, enten i gull, sølv eller stål, sier Stormo.

Denne typen kjeder passer til det meste, og gjør seg godt utenpå genseren. Figaro-kjede i stål fra Felix-kolleksjonen til Bjørklund er et godt og rimelig alternativ her, og det finnes flere ulike modeller i tilsvarende design i nyanse av både gull og sølv.

Julegave til han – Smykke

  1. Signetring Stål Gullfarget
    Se tilgjengelige størrelser
  2. Signetring Stål Riller
    Se tilgjengelige størrelser

Julegavetips til han som har alt

Er du redd for at han du skal kjøpe til ikke liker å gå med smykker? Og har han de klokkene han trenger? Da har vi et annet godt julegavetips.

– Mansjettknapper eller slipsnål er flotte julegaver, sier Heimdal.

– Eller en liten personlig tekst på et plateanheng til han som står deg nærmest? Husk at ikke alle Bjørklund-butikker har egen graveringsmaskin, så bestill i god tid før julaften, sier Kopperstad.

Til han som har alt:

Flere artikler

Avoid the paths you've
allready taken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia.

Les artikkel

Avoid the paths you've
allready taken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia.

Les artikkel

Avoid the paths you've
allready taken

.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia.

Les artikkel

  Se også!  

Julegaver
til henne

Vet du ikke helt hva du skal kjøpe i julegave til kjæresten? Da har Bjørklund et stort utvalg av julegaver hun garantert blir glad for.

Abonnér på vårt nyhetsbrev 

Få tilsendt artikler og gode tilbud.
Som ny mottaker av nyhetsbrevet får du 100 kroner i rabatt ved første kjøp over 500 kroner.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

vipps klarna visa mastercard posten