HUSK POSTENS SENDINGSFRIST 16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
  • HUSK POSTENS SENDINGSFRIST
    16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
Herreklokke 38mm
Merke
Inex

Herreklokke 38mm

Leverandørens varenummer
PF12124S-HA
Beskrivelse

Populær klokke med dag- og datovisning fra INEX! Denne modellen har lenke og urkasse i rustfritt stål. Hvit urskive med sorte timemarkører og visere, samt dag- og datovisning i sort og rødt. 30m vanntetthet. Mineralglass. Quartz urverk med 2 års garanti.

På lager
kr 698,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer PF12124S-HA
Produkter Klokker
Passer til Herre
Type ur Klassisk og tidløs
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Skivefarge Hvit
Display / funksjon Analog
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)
Klokke egenskaper Kalender
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Herreklokke 38mm
Din rangering

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent