Husk å bestill før 15. desember. Les mer her >>>
Herreklokke
Merke
INEX

Herreklokke

Leverandørens varenummer
OW80001S-HA
På lager
kr 698,00
Eller klikk og hent direkte fra disse butikkene:
Beskrivelse

Klassisk og tidløs Inex klokke. Denne klokken har lenke og urkasse i rustfritt stål. Grå urskive med sorte visere og timemarkører. 50m vanntett. Hardlex mineralglass. Quartz urverk med 2 års garanti.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer OW80001S-HA
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Klassisk / Tidløs
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Vanntetthet 30-50 meter
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Herreklokke
Din rangering

5 atm/50 meter vannbeskyttet

Denne klokken er 50 meter vannbeskyttet og tåler 5 ATM. Du skal kunne dusje og bade med denne klokken på. Uret skal også kunne tåle å bli brukt ved bading på grunt vann i sjø eller ferskvann, men husk å skylle klokken godt etter badeturen for å få bort salter og sand (da dette kan ødelegge klokken). Uret i denne klokken tåler ganske mye vann uten at det skal trenge inn i urverket.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Alltid gode priser