Merke
CASIO

G-SHOCK

Leverandørens varenummer
451522
På lager
kr 1 598,00
Eller klikk og hent direkte fra disse butikkene:
Beskrivelse

Casio GW-M5610-1ER er en funksjonsrik klokke. Den har funksjoner som: Verdenstid, 5 alarmer og er støtsikker. Den er 200m vanntett og har 2 års garanti.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer 451522
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Vanntetthet > 200 meter
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:G-SHOCK
Din rangering

Vanntetthetsklassifisering (30 BAR/300 M*)

Klokken er testet til en vanntetthet på 30 bar, som tilsvarer trykket til en hypotetisk vannsøyle på 300 meter på en overflate på én kvadratcentimeter. Dette gjør klokken egnet til f.eks. dykking.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Alltid gode priser