[Link]
Info om Covid-19|Finn butikk|Kundeservice
Informasjon til våre kunder om COVID-19

Gullbørsen

Dagens gullpriser
kr/pr.g
-
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Merk at det tilkommer et forsikringsgebyr på kr 179,-

Bestill i dag!

Vekt i gram
Finhet 9k
375/1000
14k
585/1000
18k
750/1000
20k
833/1000
24k
999/1000
Verdi -
kroner
-
kroner
-
kroner
-
kroner
-
kroner
Vi gjør oppmerksom på at utregning fra gullkalkulatoren KUN er et prisoverslag da gullprisene endrer seg hele tiden

Hvorfor selge ditt gull til Bjørklund?

Du kan levere inn gull i i alle våre Bjørklund butikker spredt utover Norge. Vi er Norges største klokke- og smykkekjede med over 90 butikker og har over 25 års erfaring. Dette gjør at det er trygt for deg som kunde å handle med oss. Andre aktører som kjøper gull på nett kommer og går. Bjørklund har som mål eksistere i evigheten!

Er det lurt å selge gull?

Gullprisene har i historisk sammenheng hatt en positiv utvikling. Det kan derfor være gunstig å selge gull du ikke lenger bruker istedet for at det ligger bortgjemt i skuffer og skap. Så hvorfor ikke selge det for å realisere nye smykker som du kan bære med stolthet? Eller kanskje du trenger ekstra kontanter til andre drømmer?

Hvor lang tid tar hele prosessen?

Det kan variere hvor lang tid det tar før man får verdivurdert gullet. Når du leverer gullet i butikken vil de sende gullet videre ved første postdag. Når vi mottar gullet og har verdivurdert det vil du motta en mail med oversikt over verdivurderingen, vekt, gullpris, og hva du får utbetalt. Når du har mottatt denne mailen er pengene på vei til din konto.

Hvilke kostnader er det forbundet med salg av gull?

Skulle du sende gull besatt med stener som du ønsker i retur tar vi et gebyr på kr. 89,- for å ta stenene ut og sende tilbake med posten (brev). Dersom du ønsker varer som ikke er laget av gull kan vi returnere disse med et gebyr på 89,- (postoppkrav).

Hva skjer med smykkene jeg har levert?

Alle smykkene som leveres til Bjørklund smeltes etter angrefristen er utløpt - alltid. Angrefristen er på 14 dager, fra den dagen du mottar ordrebekreftelsen på e-post fra oss.

Hva skjer hvis jeg sender sølv eller uedelt metall?

Vi tar kun imot gull, og andre gjenstander som ikke inneholder gull vil bli skrapet etter 14 dager. Hvis du allikevel vil ha gjenstandene dine tilbake kan du gi beskjed ved å svare på e-posten du får med verdivurderingen, eller sende en mail til gullborsen@bjorklund.no. Vi gjør oppmerksom på at gjenstander som sendes i retur sendes med et postoppkrav på 89,-.

Tar dere imot ødelagte gullsmykker?

Ja, vi tar imot alt av gull med unntak av dentalgull.

Tar dere imot smykkestener?

Vi tar imot gull med smykkestener, men vi betaler ikke for smykkestenene. Hvis du ønsker å få dine smykkestener i retur kan du krysse av for dette i gullavtalen og få stenene sendt i retur mot et gebyr på kr. 89,-. Vi gjør oppmerksom på at stener som sendes i retur sendes som vanlig brev og at Bjørklund ikke står ansvarlig for sendingen.

Hvordan får jeg betalt for gullet jeg leverer?

Etter verdivurdering sender vi en ordrebekreftelse til den e-post du har oppgitt. Samme dag overfører vi penger til din bankkonto.

Hva betyr karat?

Karat er måleenheten for finheten av gull. 999/1000 deler er den høyeste og tilsvarer 24 karat. I Norge er det mest vanlig med 585/1000 som tilsvarer 14 karat. 585/1000 betyr at det er 585 gram av totalt 1000 gram som er rent gull.

Hvordan vet jeg hvor mange karat mitt gull er?

Alt gull som er solgt i Norge er stemplet med finheten på gullet. Normalt er dette stemplet 585 som tilsvarer 14 karat gull. I andre deler av verden forekommer det også at de er stemplet med karat, for eksempel 14k. En gyllen regel er at alt ekte gull er stemplet på en av disse to måtene.

Når gjelder forsikringen?

Forsikringen gjelder fra du har levert gullet i butikken, og gjelder opptil kr. 100.000,-.

Hva skjer hvis jeg angrer?

Du kan angre salget i inntil 14 dager etter at Bjørklund har sendt deg verdivurderingen. Det er kostnadsfritt å benytte angrefristen. Du angrer ved å benytte mailadressen gullborsen@bjorklund.no eller enkelt og greit svare på ordrebekreftelsen som er sendt deg.

Hvor sikker er prosessen fra sending til betaling?

Prosessen med Bjørklund er trygg. Vi har lagt alle ressurser i at alt fra postsending til mottak og verdivurdering er av beste kvalitet.

Gratis hjemlevering!
Raskt, trygt og enkelt.

Gratis hjemlevering! Raskt,
trygt, og enkelt.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge