Goldedn Swirl Hannalicious - iPhone 8/7/6/6S PLUS
Goldedn Swirl Hannalicious - iPhone 8/7/6/6S PLUS Goldedn Swirl Hannalicious - iPhone 8/7/6/6S PLUS Goldedn Swirl Hannalicious - iPhone 8/7/6/6S PLUS Goldedn Swirl Hannalicious - iPhone 8/7/6/6S PLUS
Merke
iDeal Of Sweden

Goldedn Swirl Hannalicious - iPhone 8/7/6/6S PLUS

Leverandørens varenummer
IDFCH2-I7P-127
Beskrivelse

Et fint mobildeksel fra iDeal of Sweden laget i samarbeid med den svenske influenceren Hanna Friberg, også kjent som Hannalicious. 

Dette er hannallicious sin andre kolleksjon for iDeal of Sweden og den kommer som en Limited Edition. 

Denne kolleksjonen er inspirert av Hanna's kjærlighet til naturen og hun har brukt elementer som duse farger, edelstener og pampas gress for å få det uttrykket hun ønsker. 

Alle dekslene har en udiskutabel luksuriøs touch over seg og henger fint sammen med hverandre, her finner alle en ny favoritt.

Det er laget fire modeller med forskjellige design i dette samarbeidet og hos Bjørklund får du kun kjøpt disse i våre fysiske butikker eller gjennom Klikk&Hent funskjonen vår her på nettsiden. 

Mobildekslene får du til iPhone 6/7/8 og 6/7/8PLUS og X/XS

kr 299,-
Kun Klikk & Hent

iDeal Of Sweden er et svensk mote og livsstilsmerke innen tilbehør for mobiltelefoner. Bjørklund har et utvalg mobildeksler som passer enhver smak - fra det stilfulle til det helt enkle. Ideal Of Sweden har laget et unikt konsept av kompatible produkter som kobler mote og trender med funksjonalitet. Dette kaller de for ”The iDeal Concept”. Miks og match både deksler og lommebøker til ulike situasjoner, humør og til din personlige stil. I tillegg kan du feste deksler og lommebøker på holdere, magnetiske fester både til bilen, i hjemmet eller på kontoret. Gjør hverdagen din enklere med “The iDeal Concept”!

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer IDFCH2-I7P-127
Produkter Mobildeksel
Merke iDeal Of Sweden
Type ur Annet
Urverk Annet
Klokke Glass Annet
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent